Nyhed: Historisk Skolebio – En unik filmoplevelse for hele familien

Vi er glade for at kunne præsentere et nyt og spændende tilbud i Svendborg Skolebio for alle filmelskere, store som små. I år introducerer vi Historisk Skolebio, hvor vi viser udvalgte tegne- og børnefilmsklassikere på det store lærred. Dette er en fantastisk mulighed for at genopleve nogle af de mest elskede film fra tidligere tider sammen med børnene.

Der er stadig ledige pladser til vores første visning, Snuden, den 28. september. Som en særlig oplevelse får vi besøg af instruktøren Anders Sørensen, som også har været med til at skabe ikoniske film som Bennys Badekar, Samson & Sally, Gummi Tarzan og mange andre.

Vi mindes også en særlig begivenhed fra årets SVEND Filmdage, hvor vi havde fornøjelsen af at byde velkommen til Jannik Hastrup, instruktøren bag Bennys Badekar. Han gav en autograf til Anna, der sammen med sin far havde taget turen hele vejen fra Fredericia for at møde Hastrup og se Bennys Badekar i Krøyers Have.

Historisk Skolebio er en unik mulighed for at opleve klassiske film på biograflærredet, enten sammen med forældre, bedsteforældre eller som en selvstændig aktivitet for børn.

Sikre jer pladser til de kommende visninger her

Vi glæder os til at dele disse magiske filmoplevelser med jer!